VPN-wachtwoord

Om een VPN-verbinding op te zetten naar UGent gebruikt u uw UGent wachtwoord.

ENKEL IN HET GEVAL dat uw UGent account werd toegekend voor 2 mei 2013 en u sindsdien uw wachtwoord niet hebt gewijzigd, kunt u nog een VPN-wachtwoord hebben dat verschilt van uw UGent wachtwoord.

Om over te gaan van 2 wachtwoorden naar 1, moet u uw UGent wachtwoord eenmalig wijzigen. Na de wijziging zijn uw VPN-wachtwoord en uw UGent wachtwoord hetzelfde. U hoeft dan maar 1 wachtwoord meer te onthouden.

Zie: Wachtwoord wijzigen