Wachtwoordsite niet bereikbaar

U kan de wachtwoordsite enkel bereiken vanaf een computer die aangesloten is op het UGent netwerk (UGentNet) of het HoGent netwerk (HNET) of het netwerk van HoWest.

Als u van buiten het universitaire of hogeschoolnetwerk verbindt (bijv. van thuis via uw internetprovider), dient u eerst een VPN-verbinding op te zetten, of kunt u via Athena (gebruik makende van de Internet Explorer browser in de map 'Office') naar de pagina surfen.