Apollo

Via Apollo stelt de universiteit een ruim aanbod van administratieve toepassingen (e-HR) ter beschikking aan alle medewerkers.
Je kan er:

• je inschrijven voor opleidingen uit ons vormingsaanbod
  • je loonbrief opvragen
  • je persoonlijke HR-gegevens aanpassen
  • evaluaties invoeren en opvolgen
  • verlofaanvragen indienen
  • je fietsregistratie invullen

Apollo biedt ook heel wat beleidsinformatie: toestand van de budgetten, actuele personeelssamenstelling van een faculteit of vakgroep, enz.

Toegang tot Apollo gebeurt via Athena

Meld je aan op https://athena.UGent.be en klik (in de folder 'Office') op het Apollo-logo.

• Geen ervaring met Athena? Lees dan zeker eerst Hoe Athena gebruiken? (Citrix client installeren - Inloggen).
  • Problemen bij het gebruik van Athena? Je kan terecht bij de DICT helpdesk.

Vragen over e-HR

Heb je vragen over of problemen met de e-HR toepassing? Contacteer dfin@UGent.be of tel. (09 264) 7920, zie: Helpdesk Directie Financiën (DFIN)

Ondersteuning aan gebruikers van eHR-toepassingen op Apollo : Contacteer apollo.dpo@ugent.be of tel. (09 264) 9898