E-mail - Configureren op Android

'Exchange' omgeving (voor medewerkers)

• Ga naar Instellingen > Account-en Synchronisatie-instellingen.
  • Voeg een nieuwe account toe.
  • Selecteer Microsoft Exchange.
  • Vul volgende UGent instellingen in:
    • uw UGent e-mailadres
    • uw UGent wachtwoord
    • Exchange Server Address: owa.ugent.be (deze optie is normaal overbodig)
  • Tik 'Volgende'.
  • In het volgende scherm kunt u aanduiden welke onderdelen van uw Exchange-account u wenst te synchroniseren.

Indien het met deze instellingen niet lukt, of er wordt gevraagd een reset van uw toestel te doen (niet aan te raden) kan u eventueel proberen het account als IMAP te configureren zoals uitgelegd voor Exchange op Thunderbird.