E-mail - Installeren

U kan uw e-mail lezen en verwerken met behulp van een e-mail-programma dat op uw (mobiel) toestel geïnstalleerd is.
Wanneer u zelf een "e-mail client" installeert, kies dan voor een e-mail-programma dat door de helpdesk DICT ondersteund en gedocumenteerd wordt.

UGent studenten ('Cyrus' mail omgeving) voor studenten

UGent medewerkers

• PC's, laptops en Windows servers voor gebruik binnen de vakgroep of dienst (vaste activa, besteld via SAP) kunnen volledig automatisch geïnstalleerd worden via het "rollout"-systeem.

• Microsoft Outlook (onderdeel van het pakket Microsoft Office, waar de UGent een licentie ("Campus Agreement") voor heeft)

• Contacteer bij voorkeur uw systeembeheerder om de installatie van software uit te voeren.

• Let op: U kan pas zelf software installeren wanneer u beheerder bent van uw PC!

• Mozilla Thunderbird (standaard geen agenda!).