Microsoft Outlook Configuratie

'Exchange' omgeving (voor medewerkers)

Wanneer u Outlook voor het eerst start op een met de rollout geïnstalleerde PC, wordt de account configuratie (wizard) automatisch gestart.
U kan gewoon doorklikken op 'volgende' en 'voltooien' tot dat Outlook de configuratie van uw account voltooit.

Als de wizard Startinstellingen niet wordt gestart:
volstaat het om uw e-mailadres en wachtwoord op te geven bij het toevoegen van een nieuw account in Outlook. Uw account wordt dan automatisch geconfigureerd.

Een andere mogelijkheid is Outlook op Athena gebruiken.

Gebruik van Outlook