owa.ugent.be (Outlook Web App)

"OWA" staat voor Outlook Web App, de webmailservice van Microsoft Exchange. Webmail is e-mail lezen en versturen via een browser. U meldt zich aan met uw UGent loginnaam en wachtwoord en kunt vervolgens uw e-mail consulteren en beheren. Outlook Web App is aangewezen voor het lezen van e-mail op verplaatsing.

'Exchange' omgeving (voor medewerkers)

Gebruik van owa.ugent.be

Surf naar owa.UGent.be sleutel-icoon en meld u aan met uw loginnaam en centraal UGent wachtwoord.

Leest u uw "owa" mail op een "vreemde" pc? Wis dan achteraf alle browsergegevens, sluit alle browservensters en verwijder opgeslagen bijlages.