Problemen met webmail.ugent.be

webmail.ugent.be op Internet Explorer 8

• Probleem: in de Dynamic view worden folders met lange namen worden niet getoond, er is ook geen horizontale scrollbar
    Oplossing: In de traditionele weergave van webmail doet dit probleem zich niet voor. U kunt dus best overschakelen naar de traditionele weergave. Zie: Traditionele (voormalige) weergave activeren.

webmail.ugent.be op Internet Explorer 9

• Probleem: het uitklappen van mappen (door het plus-teken aan te klikken) in het menu aan de rechterkant werkt niet.
    Oplossing: u kunt via Opties, mapweergave "Standaard de complete tree uitklappen in de mapweergave?" aanvinken. Zo wordt het menu altijd uitgevouwen weergeven. Vergeet niet om onderaan op "Opties opslaan" te klikken.
    Let wel: als u de map weer dichtklapt, lukt het openklappen niet meer. U moet dan uit webmail uitloggen en opnieuw inloggen.
  • Probleem: U kunt bij het versturen van een e-mail maar 1 bijlage toevoegen. Wanneer u in het "Bijlagen" gedeelte onderaan de pagina naast "Bestand 1" met "Browse" een bijlage heeft geselecteerd, verschijnt er geen "Bestand 2" veld om een volgende bijlage te selecteren.
    Oplossing: momenteel niet voorradig.