webmail.ugent.be op Internet Explorer 9

1. Probleem: het uitklappen van mappen (door het plus-teken aan te klikken) in het menu aan de rechterkant werkt niet.
    Oplossing: u kunt via Opties, mapweergave "Standaard de complete tree uitklappen in de mapweergave?" aanvinken. Zo wordt het menu altijd uitgevouwen weergeven. Vergeet niet om onderaan op "Opties opslaan" te klikken.
    Let wel: als u de map weer dichtklapt, lukt het openklappen niet meer. U moet dan uit webmail uitloggen en opnieuw inloggen.
  2. Probleem: U kunt bij het versturen van een e-mail maar 1 bijlage toevoegen. Wanneer u in het "Bijlagen" gedeelte onderaan de pagina naast "Bestand 1" met "Browse" een bijlage heeft geselecteerd, verschijnt er geen "Bestand 2" veld om een volgende bijlage te selecteren.
    Oplossing: momenteel niet voorradig.