E-mail - Configureren op Windows phone

'Cyrus' mail omgeving: voor studenten voor studenten

Voor Windows phone 7.5

1. Bij Start veegt u naar links naar de App-lijst
  2. Ga naar "Instellingen/Settings"
  3. Kies "Email + accounts"
  4. Kies "Account toevoegen/Add an account"
  5. Kies "Overige account/Other account"
  6. Voer uw e-mailadres en wachtwoord in, klik "Inloggen/Sign in"
  7. Klik op "Opnieuw proberen/Try again"
  8. Klik op "Geavanceerd/Advanced"
  9. Klik "Internet email"
  10. Voer de volgende gegevens in:
    • Vul de naam van de Inkomende mailserver/Incoming mail server in: mail.ugent.be
    • Kies het Account type: IMAP4
    • Geef uw Gebruikersnaam/Username in. Het Wachtwoord/Password is reeds ingevuld.
    • Vul de naam van de Uitgaande mailserver/Outgoing (SMTP) email server in: smtp.ugent.be
    • Vink aan: Beveiligde verbinding (SSL) nodig voor Uitgaande e-mail/Outgoing server requires authentication (om e-mail te kunnen versturen via SMTP is een versleutelde verbinding vereist. U kan dit aanvragen bij de helpdesk).
    • Vink aan: Use the same username and password for sending email
    • Selecteer Geavanceerd / Advanced settings:
      Vink aan: Require SSL for incoming email
      Vink aan: Require SSL for outgoing email
  11. Klik "Inloggen/Sign in"