Hoeveel schijfruimte?

Hoeveel schijfruimte heb ik ter beschikking?

Uw quota is de hoeveelheid schijfruimte die u als gebruiker maximaal krijgt op een server. Onderstaande tabel toont de quota voor studenten en medewerkers.

Schijfruimte Webruimte E-mail Interactief gebruik
Studenten (persoonlijk) 5 GB 1 GB 5 GB
UGent personeel (persoonlijk) 5 GB 1 GB 5 GB
UGent personeel (gedeeld) Gedeelde schijfruimte
5GB
Gedeelde webruimte
1 GB
Gedeelde mailbox
5 GB
Medewerkers en studenten
met een Helios account
5 GB

Quota bekijken

Op persoonlijke schijfruimte

Na het mounten van uw netwerkschijf kunt u op uw H-schijf zelf bestanden plaatsen en verwijderen.
Hoeveel quota u in gebruik heeft kan u zien door alle mappen en/of bestanden te selecteren en dan via de rechtermuisklik te kiezen voor eigenschappen.

Ook Athena bv. maakt bij het opslaan van gegevens voor een aantal applicaties gebruik van de H-schijf.
In Athena kunt u via Office - Home Drive nakijken welke mappen u onder uw account heeft en hoeveel elke map in beslag neemt.
Indien gewenst kunt u daar bestanden verwijderen.

E-mail quota

Meer info vindt u bij: Over quota
top
Reacties op de inhoud: helpdesk@UGent.be
Startpagina Helpdesk DICTHelpdesk Directie ICT
Universitaire sites...

English | Contact | Vragen | Print | Nieuws