Aanpassingen Athena weekend 20 en 21 september 2014

Hoeveel schijfruimte - student?

Hoeveel schijfruimte heb ik ter beschikking?

Uw quota is de hoeveelheid schijfruimte die u als gebruiker maximaal krijgt op een server. Onderstaande tabel toont de quota voor studenten (zie ook quota voor medewerkers).

Schijfruimte Webruimte E-mail Interactief gebruik
Studenten (persoonlijk) 5 GB 1 GB 5 GB
Studenten
met een Helios account
5 GB

Quota bekijken

Na het mounten van uw netwerkschijf kunt u op uw H-schijf zelf bestanden plaatsen en verwijderen.
Hoeveel quota u in gebruik heeft kan u zien door alle mappen en/of bestanden te selecteren en dan via de rechtermuisklik te kiezen voor eigenschappen.

Ook Athena bv. maakt bij het opslaan van gegevens voor een aantal applicaties gebruik van de H-schijf.
In Athena kunt u via Office - Home Drive nakijken welke mappen u onder uw account heeft en hoeveel elke map in beslag neemt.
Indien gewenst kunt u daar bestanden verwijderen.

Volg mededelingen van Helpdesk op
Portaalsite Universiteit GentHelpdesk ICT
Mededelingen  |   Helpdesk contacteren
    NL | EN