Overzicht printen, kopiëren en scannen

Voor wie? Wat?

Hoe? Waar?

Om afdrukken en kopies te betalen gebruikt je het epurse betaalsysteem. Daarvoor heb je een studentenkaart (of UGent -kaart) nodig.
Zie: epurse.ugent.be gebruiken.

Printen, kopiëren en scannen kan in PC-knooppunten en bibliotheken; alle zwart-wit toestellen zijn vervangen.

Kleur en zwart-wit:

• Centrale Bibliotheek, Rozier 9, Gent
  • Studentenhuis de Therminal, Hoveniersberg 24, Gent
  • Faculteit BW, Bibliotheek en PC-klas A, Coupure links 653, Gent
  • Faculteit DI, Bibliotheek, Salisburylaan 133, Merelbeke
  • Faculteit EA, Bibliotheek en PC-klas F, Jozef Plateaustraat 22, Gent
  • Faculteit EA, PC-klas, Technicum, Sint-Pietersnieuwstraat 41, Gent
  • Faculteit EB, Bibliotheek en socio-ruimte, Tweekerkenstraat 2, Gent
  • Faculteit FW, PC-klas, Harelbekestraat 72, Gent
  • Faculteit GE, Kenniscentrum voor de gezondsheidszorg, UZ, gebouw K3, De Pintelaan 185, Gent
  • Faculteit GE, PC-klas (campus HILO), Watersportlaan 2, Gent
  • Faculteit LW, Bibliotheek, Rozier 44, Gent
  • Faculteit LW, PC-klas A, Blandijn 2, Gent
  • Faculteit LW, vakgroep VTC, Bibliotheek, Groot-Brittaniëlaan 45, Gent
  • Faculteit LW, Bibliotheek Archeologie en Geschiedenis, Blandijn 2, Gent
  • Faculteit PP, Bibliotheek, PC-klas 1 en PC-klas 2, Henri Dunantlaan 2, Gent
  • Faculteit PP, PC-klas, Henri Dunantlaan 1, Gent
  • Faculteit RE, Bibliotheken, Universiteitsstraat 4, Gent
  • Faculteit RE, PC-klas, Paddenhoek 5, Gent
  • Faculteit PS, PC-klas, Paddenhoek 5, Gent
  • Faculteit PS, Bibliotheek, Korte Meer 7, Gent
  • Faculteit WE, PC-klas Ada Lovelace, Ledeganckstraat 35, Gent
  • Faculteit WE, Faculteitsbibliotheek, gebouw S5, Krijgslaan 281, Gent
  • Faculteit WE, PC-klas Alan Turing, gebouw S9, Krijgslaan 281, Gent