Browserinstellingen herstellen

Internet Explorer

U kan de instellingen voor Internet Explorer herstellen door de instellingen te resetten naar de standaardwaarden ( = de ingestelde waarden bij de installatie van Internet Explorer).

Dit doet u als volgt:

• Sluit alle geopende Internet Explorer- of Windows Verkenner-vensters.
  • Start Internet Explorer.
  • Klik op de knop Extra (Tools) (Als u de knop niet ziet, duw dan op de alt-toets op uw toetsenbord).
  • Klik op Internetopties (Options)
  • Klik op Geavanceerd (Advanced)
  • Klik op de knop Geavanceerde instellingen herstellen (Restore advanced settings).
  • Klik op de knop Opnieuw instellen (Reset).

IEherstellen1

• Klik op de knop Opnieuw instellen (Reset)

IEherstellen2

• Klikt u op Sluiten en op OK.
  • Sluit Internet Explorer af.

De wijzigingen worden van kracht nadat u Internet Explorer opnieuw hebt geopend.

Meer info, online hulp

Mozilla Firefox

Google Chrome

Browserinstellingen herstellen extern-icoon