Telefonie - Toestellen: handleidingen

Digitaal

VoIP (Voice over IP)

• OpenStage 15
    • Sneltoetsen programmeren

Wat je vooraf moet weten is dat je elke toets dubbel kan gebruiken en programmeren. Je gebruikt die dan door rechtstreeks op de toets te drukken (Normaal) of door eerst Shift te drukken en dan de toets (Verplaatst).
      De eerste toets kan je niet wijzigen en is de Shift toets (te gebruiken om je sneltoetsen dubbel te gebruiken).
      De tweede toets kan je ook niet wijzigen en is het Noodnummer van de UGent.

Om een sneltoets te programmeren ga je als volgt te werk:

1. Druk en blijf drukken op de toets die je wenst te programmeren tot "Toets Programmeren" verschijnt. Druk "OK".
      2. Er verschijnt "Normaal = Niet toegewezen", druk Ok en wijzig via de pijtljestoetsen naar "Direct kiezen" en druk "OK".
      3. Er staat nu "Normaal = Direct kiezen".
      4. Pijltje naar beneden brengt je naar "Label =..." Hier hoef je niks aan te passen. Het label moet je zelf schrijven of printen en is niet electronisch beschikbaar op dit toestel.
      5. Pijltje naar beneden brengt je naar "Instellingen=". Je drukt OK en geeft het telefoonnummer in dat je aan de sneltoets wil koppelen. Let wel, in geval van een GSM of ander extern nummer moet je een 0 voor zetten, dus bv. 00477 ...
      6. Na invoer van het nummer druk je weer "OK".
      7. Pijltje naar beneden brengt je naar "Verplaatst = Niet toegewezen". Je kan hier gewoon verderlopen met de pijltjestoetsen, tenzij je de sneltoets dubbel (verplaatst, dus na indrukken van shift) wil gebruiken.
      8. Ga nu met de pijltjestoetsen verder tot je "Opslaan & Sluiten" ziet.
      9. Druk OK. De sneltoets is nu bruikbaar. Je kan het label (Opschrift) aanpassen door het Word-bestand aan te passen, af te drukken en uit te knippen. Zie "Opschriften afdrukken MS Word".

• Opschriften afdrukken MS Word (.docx)
    • Opschriften afdrukken pdf pdf
    • Quick Reference (English) extern

• OpenStage 20 telefoon: gebruik
  • OpenStage 40 Beknopte handleiding (pdf) extern
  • OpenStage 60 (kleurenscherm) Beknopte handleiding (pdf) pdf