OpenStage 20 telefoon: gebruik

Opbellen

Voer het nummer in en druk vervolgens op "OK". Het nummer wordt dan gevormd. De werkwijze verschilt van vroegere vaste toestellen maar is vergelijkbaar met het gebruik van een mobiele telefoon.

Algemene info over de verschillende toetsen

Aanpassen van het schermcontrast

Het scherm (display) heeft meerdere contrast niveaus die u kunt instellen op basis van uw lichtomstandigheden.
Soms is het contrast op het scherm (display) niet optimaal. U kunt het wijzigen als volgt:

1. Druk op de menu-toets:.
  2. Kies "Gebruiker" in het menu en druk op "OK".
  3. Gebruik de pijltjestoetsen tot bij "Gebruiker - Telefoon". Druk op "OK".
  4. Bij "Telefoon - Display?" drukt u opnieuw "OK".
  5. Gebruik de pijltjestoetsen tot bij "Display - Contrast". Druk opnieuw op "OK".
  6. Pas het contrast aan naar wens met behulp van de pijltjestoetsen. Druk op "OK".
  7. Ga verder met de pijltjestoetsen tot er "Display - Opties = Opslaan & Sluiten" staat. Druk "OK".
  8. Bevestig door nogmaals "OK" te drukken.
  9. Verlaat het menu door weer op de menu-toets te drukken.

Doorschakelen (Call forwarding) instellen

Met de "Call forwarding"-toets kan u alle gesprekken doorschakelen, gesprekken vertraagd (na een bepaalde duur) doorschakelen of doorschakelen bij bezet.

Vanuit het "Call forwarding" menu kunt u de bestemmingen waar u geregeld naar doorschakelt ingeven.

Door een druk op de "Call forwarding"-toets kunt u achteraf het doorschakelen activeren of weer afzetten.