OASIS niet beschikbaar woensdag 29/10/2014 van 19u30 tot 21u

Mobiel werken met Vodafone Mobile Connect - Proximus

Telefonie

Om met uw laptop toegang tot het internet te krijgen via het netwerk van uw GSM-operator (= mobiel dataverkeer) zal u uw laptop van een simkaart moeten voorzien.

Wat heeft u nodig?

Gebruikers van mobiele toestellen (HTC, iPad/iPhone, ...) zie: Smartphones

Mobiel werken met Vodafone Mobile Connect - Proximus

Met de Vodafone Mobile Connect UMTS/GPRS datakaart (= PCMCIA-kaart) heeft u, waar u zich ook bevindt, via uw laptop toegang tot het internet, zonder dat u daarvoor nog een mobiele telefoon nodig heeft.
De Vodafone Mobile Connect kaart is een houder waarin u een sim kaart plaatst.
Via het contract met Proximus genieten UGent medewerkers gunstige voorwaarden.

Voor het aankopen van een UMTS/GPRS kaart en/of het aanvragen van een simkaart met bijhorend abonnement kan u contact opnemen met het secretariaat van DICT tel (09264)4731 of (via e-mail) teladmin@UGent.be

Volg mededelingen van Helpdesk op
Portaalsite Universiteit GentHelpdesk ICT
Mededelingen  |   Helpdesk contacteren
    NL | EN