Werkzaamheden SAP en Apollo op woensdagavond 22.10

Cisco VPN client downloads

Ik verklaar hierbij op de hoogte te zijn van de op volgende website http://www.cisco.com/wwl/export/crypto/tool/stqrg.html
vermelde beperkingen inzake het gebruik van het software pakket Cisco VPN-client.

Cisco VPN client zonder configuratie bestand

Vergeet niet om het UGent Configuratiebestand te downloaden en te importeren, na download en installatie van de Cisco VPN client.
Meer uitleg zie: Opzetten en gebruiken van VPN met de Cisco VPN Client.

VPN client 5.0.07.0410 voor Windows XP/Vista/7 versie 32 bit
VPN client 5.0.07.0440 voor Windows XP/Vista/7 versie 64 bit
VPN client 4.9 voor Mac (Mac OS 10.4.* en 10.5.*)
VPN client 4.8 voor Mac (< mac 10.4)
VPN client 4.6.03 voor Mac (< mac 10.2)
VPN client 4.8 voor Linux

UGent Configuratiebestand

UGent VPN-client config bestand

Volg mededelingen van Helpdesk op
Portaalsite Universiteit GentHelpdesk ICT
Mededelingen  |   Helpdesk contacteren
    NL | EN