Cisco AnyConnect Secure Mobility VPN

Indien u over deze VPN client een probleem meldt aan de helpdesk gelieve dan te vermelden dat het over de AnyConnect Secure Mobility client gaat.

Installatie

Download de laatste versie van de AnyConnect Secure Mobility VPN client-software en open het gedownloade bestand.

Na de installatie moet u uw computer herstarten.

Gebruik

Zorg dat u uw wachtwoord kent.

Bij het opstarten verschijnt het AnyConnect icoon in de taakbalk (system tray).

Tip: Zet de VPN-verbinding uit als u die niet nodig heeft.

Mogelijke foutmeldingen AnyConnect Secure Mobility VPN

Foutmeldingen bij installatie en gebruik van de UGent Cisco AnyConnect Secure Mobility VPN.