VPN op iPhone/iPad

Tip: wenst u gebruik te maken van draadloos internet aan UGent, gebruik dan Eduroam. U heeft hiervoor geen VPN client nodig. Zie: Draadloze aansluiting voor personeel op UGentNet.

De hieronder vermelde toestellen worden door de helpdesk DICT niet ondersteund.
Op deze pagina vindt u nuttige feedback van UGent studenten en medewerkers.

iPhone of iPad

Om een VPN-verbinding op te kunnen zetten, dient u vooraf eenmalig de VPN client te configureren.

U kunt AnyConnect van Cisco Systems installeren. Gebruik volgende instellingen.: VPN server: asavpn.ugent.be Certificate: automatic

Geef uw UGent loginnaam op en bijhorend wachtwoord in.