Website voor vakgroep, labo, project ...

Voor wie?

Voor alle UGent medewerkers die over een account beschikken.

Mogelijkheden

Er zijn 4 mogelijkheden:

Hosting bij DICT

• voor een brede waaier van websites in functie van de UGent
  • met verschillende gebruikers een website worden onderhouden
  • er is een zelf te kiezen verkorte URL aan verbonden zoals bv. www.tandheelkunde.UGent.be.
  • 1 GB beschikbare ruimte
  • technische voorkennis is vereist
  • meer info

Hosting op Portaal

• voor de centrale administraties, faculteiten en vakgroepen
  • geen technische voorkennis vereist
  • technische en inhoudelijke ondersteuning
  • meer info

Virtuele server

• In plaats van een eigen (fysieke) server aan te kopen, kan men een virtuele server huren op de centrale VMWare vSphere 5 omgeving.
  • meer info

Eigen webserver