E-mail - Android configuratie

E-mail - Android configuratie voor studenten

Configuratie voor studenten

• Ga naar Instellingen > Account-en Synchronisatie-instellingen.
  • Verwijder indien nodig eerst uw oude IMAP (Cyrus) account!
  • Voeg een nieuwe account toe.
  • Selecteer Microsoft Exchange.
  • Vul volgende UGent instellingen in:
    • uw UGent e-mailadres
    • uw UGent wachtwoord
    • Domein\Gebruikersnaam: uw UGent e-mailadres
    • Exchange Server Adres: outlook.office365.com
  • Tik 'Volgende'.
  • In het volgende scherm kunt u aanduiden welke onderdelen van uw Exchange-account u wenst te synchroniseren.
Indien het met deze instellingen niet lukt, of er wordt gevraagd een reset van uw toestel te doen (niet aan te raden), kan u eventueel proberen het account als IMAP te configureren zoals uitgelegd voor Exchange op Thunderbird.