Microsoft Outlook configuratie

Op een door DICT uitgerolde PC

Wanneer u Outlook voor het eerst start op een met de rollout geïnstalleerde PC, wordt de account configuratie (wizard) automatisch gestart.
U kan gewoon doorklikken op 'volgende' en 'voltooien' tot dat Outlook de configuratie van uw account voltooit.

Als de wizard Startinstellingen niet wordt gestart:
volstaat het om uw e-mailadres en wachtwoord op te geven bij het toevoegen van een nieuw Exchange account in Outlook. Uw account wordt dan automatisch geconfigureerd.