MijnApps

Quicklink: sapmijnapps.ugent.be

Via SAP MijnApps stelt de Universiteit een device -onafhankelijk (Smartphone, Tablet, Desktop) portaal ter beschikking aan alle medewerkers, met gebruiksvriendelijke, simpele toepassingen (Apps).

Download nu de app! En zoek naar de app "SAP Fiori"

Tijdens de installatie :click op het scan icoon:

SAP MijnApps in Nederlands scan deze QR code:

of kopieer deze link:
https://jusprd.aps.ugent.be/MijnApps?sap-language=NL&authtype=saml2.web.post&allowSavingFormCredentials=true&nobridgewhitelist=*.ugent.be

SAP MijnApps in English go to: https://helpdesk.ugent.be/extra/en/mijnapps.php

Toegang tot SAP MijnApps op een desktop

Meld je aan op Athena, en zoek naar 'MijnApps'.
Zie documentatie voor verdere uitleg.

Toegang tot SAP MijnApps op een tablet of smartphone

Via de App-store / Play-store
Zie documentatie voor verdere uitleg.

Vragen over gebruik SAP MijnApps portaal

Zoals bijv. de toepassing die niet opent..
Raadpleeg eerst de FAQ.

Vind je daar de oplossing niet contacteer ons met vermelding van SAP MijnApps.

Vragen over de toepassing zelf (functioneel)

Contacteer de toepassingseigenaar.