MijnApps

Via SAP MijnApps stelt de Universiteit een device -onafhankelijk (Smartphone, Tablet, Desktop) portaal ter beschikking aan alle medewerkers, met gebruiksvriendelijke, simpele toepassingen (Apps).

Toegang tot SAP MijnApps op een desktop, tablet of smartphone

Vragen over gebruik SAP MijnApps portaal

Zoals bijv. de toepassing die niet opent..
Raadpleeg eerst de FAQ.

Vind je daar de oplossing niet contacteer DICT helpdesk met vermelding van SAP MijnApps.

Vragen over de toepassing zelf (functioneel)

Met welke helpdesk neem ik het best contact op? Zie de FAQ, vraag 1.