Microsoft Intune

DICT zet volop in op Microsoft Intune om professionele Windows toestellen centraal en flexibel te gaan beheren. Op deze pagina verzamelen we alle informatie over deze dienst voor eindgebruikers.

Aan de slag

Dankzij Intune is nu bij de aankoop van nieuwe Windows toestellen "zero-touch delivery" mogelijk: je nieuwe laptop is "UGent-ready" en gebruiksklaar bij levering.

Wat & hoe

Microsoft Intune is een cloud-gebaseerde dienst voor mobile device management (MDM) en mobile application management (MAM).

Nieuws & updates

04-10-2023

Er werden een aantal applicaties toegevoegd of geüpdatet in de Company Portal.