Incidenten en wijzigingen

Nieuw certificaat Eduroam

16-05-2022 11:08
Donderdag 19.05 wordt het huidige certificaat op Eduroam vervangen door een nieuw. Vanaf dan zal wie Eduroam gebruikt opnieuw de vraag krijgen het certificaat te vertrouwen. Accepteer het certificaat (eenmalig). De nieuwe certificaat autoriteit is Sectigo RSA Organization Validation Secure Server CA. De FQDN wordt radius.ugent.be.
Update: het kan nodig zijn het Eduroam profiel even te verwijderen (of "vergeten") en opnieuw toe te voegen als de vraag niet verschijnt om het nieuwe certificaat te vertrouwen. Meer info op de Eduroam pagina.
Terug naar het overzicht