Incidenten en wijzigingen

Shares niet bereikbaar

10-06-2022 09:48
Er zijn verschillende meldingen van een probleem met de toegang tot de shares. We lossen dit zo snel mogelijk op.
Ook het scannen (Ricoh) kan hierdoor verhinderd zijn. Voor kleine bestanden is 'scan to my mail' een werkend alternatief.
Update: opgelost (11u), als de share toch niet vanzelf terug bereikbaar wordt,  even uit- en terug inloggen of je computer opnieuw opstarten.
Update 13.06: een aantal shares ondervindt nog problemen met openen van bestanden of plaatsen van data naar bestanden.
Update 14u15: opgelost.
Terug naar het overzicht