DICT nieuwsberichten

Professioneel GSM abonnement

19-05-2020 11:42
Is je professioneel GSM abonnement van de UGent geblokkeerd of heb je onterechte sms'en over je databundel ontvangen? Dan maak je best verbinding met 4G en Proximus zal je abonnement resetten. Dit is dan na enkel minuten terug in orde.
Update 20.05: bij sommige abonnementen lukt dit niet. Proximus lost dit zo snel mogelijk op.
Update 21.05: Proximus liet weten dat de toegang tot dataverbruik hersteld is. Indien je toch nog een probleem ondervindt stuur zeker een mailtje naar teladmin@ugent.be.
Terug naar het overzicht