DICT nieuwsberichten

Geplande werkzaamheden UC

18-03-2020 13:00
Geplande werkzaamheden telefonie en UC
Donderdagavond zal er geen UC beschikbaar zijn van 19u tot 22u.
Vrijdag zal UC van 8u tot 17u niet beschikbaar zijn.
Telefonie op Campus Sterre en Rectoraat: de telefooncentrales van Sterre en Rectoraat krijgen ook een update. Een korte downtime van een 20-tal minuten is nodig tussen 9u en 10u30. De klassieke telefonie op Campus Sterre en het Rectoraat zal dan niet werken. Inclusief forwards op deze toestellen. Voor de OpenStage toestellen (VOIP) is er geen onderbreking, voor de klassieke analoge en digitale telefoons wel.
Terug naar het overzicht