Bekijk in je browser
Universiteit Gent
DICT NIEUWSBRIEF
voor lokale ICT-medewerkers & toepassingseigenaars
juli 2020
Nieuwe tools voor online en blended onderwijs
De voorbije weken werd er werk gemaakt van enkele begrotingswijzigingen, zodat DICT ook in het volgende academiejaar de medewerkers en studenten maximaal digitaal kan ondersteunen. DICT zal in dat kader een aantal projecten versneld helpen uitvoeren.
Lees meer
Snelle adoptie van Microsoft Teams door UGent-medewerkers en -studenten
Naar aanleiding van COVID-19 en de daarbij horende coronamaatregelen stelde DICT in maart MS Teams versneld open. Dit liet het UGent-bestuur toe om maximaal in te zetten op werken en studeren vanop afstand. Nu drie maanden later, blijkt MS Teams al goed ingeburgerd.

Lees verder
Oasis gaat voluit voor online
Voortaan kunnen ook deliberaties en inschrijvingen van studenten volledig online plaatsvinden. De nieuwe versie van Oasis, die op 8 juni werd gereleaset, bevat namelijk twee belangrijke nieuwe modules om de studentenadministratie in nog vlottere elektronische banen te leiden.

Lees verder
DICT wenst je een deugddoend verlof
Na dit bewogen voorjaar, wensen we al onze ICT-contactpersonen alsnog een mooie zomer. De DICT Helpdesk blijft gedurende de hele zomer bereikbaar, maar met aangepaste uren. Tussen 6 juli en 14 augustus is de DICT Helpdesk elke werkdag open van 8u-16u (i.p.v. 18u). De openingsuren vind je eveneens op onze contactpagina. De DICT-nieuwsbrief gaat er wel even tussenuit. Vanaf september mag je opnieuw op geregelde tijdstippen (D)ICT-gerelateerd nieuws verwachten. Tot dan!

Twitter DICTUGent
DICT homepage
Tweemaandelijkse nieuwsbrief voor alle ICT-contactpersonen.
ICT-nieuws te melden? Contacteer ons!
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Jammer! Uitschrijven kan hier.
Kreeg je de nieuwsbrief doorgestuurd en wil je die graag zelf ontvangen? Schrijf je hier in!