'WiFi voor Iedereen': na twintig gebouwen in 2018 nog eens negentien in 2019
Met het project ‘WiFi voor Iedereen’ wil de UGent tegen 2025 volledige WiFi-dekking voorzien in alle universiteitsgebouwen. De eerste twintig gebouwen kregen in 2018 WiFi en in 2019 volgt een nieuwe groep van negentien.
Lees meer
Jouw rol bij de uitrol van SAP MijnApps
Vanaf maandag 11 februari zal het SAP MijnApps portaal beschikbaar zijn voor alle UGent-medewerkers. MijnApps geeft medewerkers de mogelijkheid om hun SAP-applicaties op een eenvoudige en intuïtieve manier te gebruiken op hun smartphone, tablet en desktop.
Meer info
Elke UGent'er heeft toegang tot OneDrive
Elke medewerker en student van UGent beschikt over een eigen OneDrive (for Business) account, waar tot 1TB aan bestanden kan opgeslagen worden.
Meer info
Volg de informatiesessies over het nieuwe OASIS 3.0
In 2018 hebben we intensief gewerkt aan een grootscheepse vernieuwing van OASIS. Eind februari 2019 is OASIS 3.0 voor iedereen beschikbaar met onder andere de volgende nieuwe functionaliteiten:
Ontdek het nu
Gedetailleerde planning voor SAP-update
Ook in 2019 updaten we ons SAP-systeem met de recentste support packs. Hierbij zijn het SAP-team en onze key-users (voornamelijk om te testen) betrokken.
Lees meer
Ken jij het DICT-budget en de prioriteiten?
De Raad van Bestuur van Universiteit Gent keurde in november 2018 de begroting 2019 en de meerjarenbegroting 2020-2023 goed. Onze universiteit zal ook in de volgende jaren verder sterk investeren in IT. Concreet is er voor 2019 een IT-budget van €17.500.000 goedgekeurd. Ook voor de jaren erna is in de meerjarenbegroting een vergelijkbaar budget voorzien.