juni 2024
Goed om weten: SAP MijnApps nieuwigheden
In de SAP MijnApps launchpad (zowel op desktop, tablet als smartphone) kan je nu de navigatiebalk personaliseren door de weergave en volgorde van de "ruimten" (tabbladen) aan te passen. In het "hamburger"-menu uiterst links kan je de volgorde van de ruimten aanpassen door ze te verslepen.

Je kan een bepaalde ruimte ook verbergen ("losmaken") door op het prikbordspeldje rechts in het menu te klikken. Verborgen tabbladen kan je dan weer via "Alle ruimten" en het prikbordspeldje terug zichtbaar maken ("vastmaken").

De twee HR management rapporten in verband met structurele afwezigheden zijn nu terug te vinden in de ruimte "Personeel" in de sectie HR Management rapporten. Voor die rapporten kan je uit twee opties een standaard weergave kiezen met het sterretje. De "oude" rapporten blijven nog tot begin juli onder de tegel "HR Management rapporten" staan.

DICT HelpMe DICT homepage