Kopieerapparaten (multifunctionals): Canon

Raamcontracten aankoop of huur IT-materiaal en diensten

Kopieerapparaten (multifunctionals): Canon

Wat

Oud toestel laten ophalen

U bestelt een nieuw toestel en wilt het vorige Canon toestel laten ophalen.

U bestelt geen nieuw toestel en wilt het vorige Canon toestel laten ophalen.

Looptijd

De looptijd van het contract bedraagt 60 maanden vanaf het afsluiten van de overeenkomst.
Het secretariaat van de Directie ICT zal 3 maand voor de vervaldag van het contract contact opnemen met de budgethouder.

Verrekening

Melding defect

Bij defect neemt u contact op met het Canon One Contact Centre

Waste toners en nietjes

Canon kan van op afstand uw actuele tonervoorraad controleren en zal, wanneer deze beneden een bepaald peil gedaald is, automatisch nieuwe toners leveren. U dient niets te ondernemen.

Verbruiksgoederen als waste toners (opvangbak voor gebruikte toner) en nietjes kunnen enkel rechtstreeks bij Canon besteld worden, aan de hand van het (Excel) Bestelformulier Verbruiksgoederen  voor de imageRUNNERADVANCE C50 reeks downloadbaar document beveiligdvoor de imageRUNNERADVANCE C52 reeks downloadbaar document beveiligd.  De facturatie hiervoor gebeurt decentraal en wordt niet doorgerekend via DICT.

Let op: stuur dit bestelformulier rechtstreeks naar Canon.

Inlichtingen