Aansluiten op UGentNet vanuit de studentenhomes

In de homes is er geen VPN meer nodig voor toegang tot het internet!
Het gebruik van de bedrade verbinding kan zeer eenvoudig door je UGent login en je wachtwoord in te geven via de portaalpagina http://hotspot.studenteninternet.be.
Ook is er draadloos internet via Eduroam.

Voor problemen bij het gebruik van deze diensten kan de gebruikersondersteuning van StudentenInternet gecontacteerd worden via de pagina https://www.studenteninternet.be/index.php/contact-support.
Meer info op https://www.ugent.be/student/nl/meer-dan-studeren/huisvesting/studenteninternet.htm.

Extra info