Foutmeldingen bij de UGent Cisco AnyConnect Secure Mobility VPN

Foutmeldingen bij de UGent Cisco AnyConnect Secure Mobility VPN

Windows 10, 8 en 7

'Failed to initialize connection subsystem'

'AnyConnect was not able to establish a connection to the specified secure gateway. Please try connecting again.
Connection attemp has failed.'

'The VPN connection failed due to unsuccessful domain name resolution.'

'The VPN client agent was unable to create the interprocess communication depot'

De optie "Delen van Internet-verbinding" biedt netwerkcomputers de mogelijkheid een enkele verbinding met het Internet te delen.
Dit werkt NIET samen met VPN.

Oplossing: "Delen van Internet-verbinding" (Internet Connection Sharing) moet worden uitgeschakeld.

Probeer nadien om de VPN client opnieuw te installeren.