Flexwerken in de S9 (Campus Sterre)

Desktop PC

Delloptiplex9020_3 (4K)

Docking station achterkant

Hou het eenvoudig en comfortabel: versteek geen kabels aan de achterkant.

Delldockingstation_back2 (25K)

Docking station (bovenste) geconnecteerd met Desktop PC (onderste)

werkplekS9DICT2 back (371K)

Op bovenstaande afbeelding zijn klavier en muis achteraan in het Docking station ingeplugd. Dat mag, maar het is handiger om die aan de voorkant van het Docking station in te pluggen.

Docking station voorkant

Delldockingstation_front2 (23K)

Klavier, muis, koptelefoon en "headset" kan je vooraan in het Docking station inpluggen.
Als je de de Desktop PC gebruikt, kan je die zaken ook daar inpluggen.

werkplekS9DICT3 front (303K)

Koptelefoon "headset" voor Skype

werkplekS9DICT1 headset 88K)

Meer over Skype for Business.

Laptop aansluiten

Netwerkkabel inpluggen in uw laptop: neem de losliggende netwerkkabel (niet die van de vaste PC).
(Meer info zie: via bedraad netwerk aansluiten op UGentNet).

laptop_network1.jpg)

Uw laptop verbinden met het Docking station (USB kabel): plug de andere kant van de kabel in aan de voorkant van het Docking station.

Driver installeren op laptop

U heeft op uw toestel(len) een Displaylink driver nodig. Wanneer deze software niet op uw toestel aanwezig is, zal u die moeten installeren.

Vooraf geïnstalleerd op UGent laptops (rollout)

De Displaylink driver installeren

Laptop scherminstellingen aanpassen:

Problemen? Opmerkingen?

Bij problemen met de DisplayLink docking stations: de standaard procedure is om op de PC (vast toestel) of de laptop de nieuwste DisplayLink driver (her)installeren. Let op: U kan pas zelf software installeren wanneer u beheerder bent van de PC (vast toestel) of de laptop. Contacteer de helpdesk als dat niet het geval is.

Help ons met uw info om deze pagina verder uit te bouwen. Meld problemen bij de helpdesk.