november 2018
MijnApps
Onze nieuwe App, SAP FIORI Client is gelanceerd. Deze laat je toe om SAP-applicaties te gebruiken op smartphone, tablet en desktop op een eenvoudige en intuïtieve manier. Hierdoor worden een aantal administratieve taken verlicht. Pilootprojecten vinden plaats bij DICT, DPO en de faculteit Wetenschappen. De go-live voor heel UGent is voor het eerste kwartaal van 2019 gepland.

De medewerker zal afhankelijk van zijn rol binnen de organisatie, tegels/apps te zien krijgen die voor hem van toepassing zijn. Op dit moment worden bijvoorbeeld Fietsregistratie, Telewerkaanvraag en Ziekteregistratie aangeboden.