Bekijk de volledige nieuwsbrief
Universiteit Gent
DICT NIEUWSBRIEF
voor lokale ICT-medewerkers & toepassingseigenaars
oktober 2022
Nieuwe gezichten bij DICT
De voorbije maanden verwelkomden we bij DICT vier nieuwe gezichten. Zo werd het team Samenwerkings- en Communicatietoepassingen versterkt met Steven Staelens (teamleider) en Michel Vuijsteke (analist). Eind augustus startte Lotte Drieghe als beleidsmedewerker ICT. Recent werd het Oasis-team uitgebreid met functioneel analist Michael Gorfer.
Steven maakte de overstap van de Provincie Oost-Vlaanderen en was eerder onder meer projectleider informatiebeheer bij de Stad Gent. Michel was de voorbije jaren aan de slag als user experience architect bij Eurocontrol, de internationale organisatie die verantwoordelijk is voor de co├Ârdinatie van de luchtverkeersleiding in Europa.

Eind augustus startte Lotte Drieghe als beleidsmedewerker ICT. Lotte volgde eerder IT-projecten op in het domein van handelsbeleid voor internationale organisaties (UN, WTO) en andere academische instellingen (HoGent en KULeuven). Tenslotte werd het Oasis-team deze maand uitgebreid met functioneel analist Michael Gorfer. Michael is afkomstig uit Zuid-Tirol en verzeilde na zijn studies in Gent. Bij zijn vorige werkgever Colruyt Group ontwikkelde Michael HR-applicaties.

Welkom bij DICT Steven, Michel, Lotte en Michael!

Twitter DICTUGent
DICT homepage
Tweemaandelijkse nieuwsbrief voor alle ICT-contactpersonen.
Waarover wil je geïnformeerd worden? Stel gerust een onderwerp voor!
Inschrijven - Uitschrijven