Bekijk de volledige nieuwsbrief
Universiteit Gent
DICT NIEUWSBRIEF
voor lokale ICT-medewerkers & toepassingseigenaars
april 2019
Word via onze trainingen een doorgewinterde SharePoint-gebruiker

Wist je dat DICT zowel een basistraining voor SharePoint administrator als een gevorderden training aanbiedt? Het is een laagdrempelige, snelle manier om vlot met SharePoint te leren werken of je als ervaren rot verder te bekwamen.

Al meer dan 600 collega’s volgden de SharePoint administrator basistraining en zo’n 100 collega’s schreven zich daarna ook in voor de gevorderden training. Omwille van dit grote succes, richtte DICT extra sessies in, maar deze waren opnieuw in geen tijd volzet (tot september).

Deze standaard basistrainingen duren een dag, van 9.30u tot 15.30u. Het doel van de training is om op het einde van de dag vlot met SharePoint te kunnen werken en om in staat te zijn een eigen site aan te vragen en die op te zetten. De gevorderden trainingen duren een halve dag. Er wordt daarbij telkens dieper ingegaan op één aspect van SharePoint.

Wil je liever niet tot het najaar wachten of vind je een training op maat van jouw vakgroep of afdeling een goed idee? DICT biedt gerichte trainingen voor groepen vanaf 10 personen. Een trainingssessie aanvragen kan door de helpdesk te contacteren. Er wordt dan in overleg gezocht naar een geschikte locatie en datum.

Twitter DICTUGent
DICT homepage
Tweemaandelijkse nieuwsbrief voor alle ICT-contactpersonen.
Waarover wil je geïnformeerd worden? Stel gerust een onderwerp voor!
Inschrijven - Uitschrijven