UGent wachtwoord

Uw UGent wachtwoord verleent u toegang tot e-mail, Minerva, Athena, PC's (onder beheer van DICT), centrale schijfruimte en UGent webtoepassingen. U gebruikt het ook om een VPN-verbinding op te zetten naar UGent.

Wachtwoord wijzigen

Als u uw wachtwoord kent en het wilt wijzigen, kan dit via het formulier op https://wachtwoord.UGent.be/ sleutel-icoon.
Uw wachtwoord wordt meteen aangepast.

Wachtwoord gewijzigd? Lees dit!

Met uw nieuw gekozen wachtwoord kunt u zich niet meer aanmelden vanaf toestellen (en bij toepassingen) die uw oude wachtwoord hebben opgeslagen ("onthouden").

Wis opgeslagen wachtwoorden:

Geef uw nieuwe wachtwoord in:

Regels bij het kiezen van een wachtwoord

Tips

Geen toegang tot uw account?