E-mail

Samen met je account heb je een e-mailadres gekregen. Dat ziet er als volgt uit:

voornaam.familienaam@ugent.be
(zonder accenten en spaties, ook hoofd- of kleine letters spelen geen rol)

UGent gebruikt dit e-mailadres voor alle officiele elektronische communicatie. Raadpleeg regelmatig je mailbox.

Gebruik mail.UGent.be

Studenten

Via je browser (webmail), er is geen specifieke instelling nodig:

Via een eigen mailtoepassing, dan moet je deze juist instellen:

Medewerkers

Via je browser (webmail), er is geen specifieke instelling nodig:

Gebruik je een eigen mailtoepassing, dan moet je deze juist instellen: