SAP PRD en Apollo niet beschikbaar woensdag 17.12 van 18u40 to 19u10

Verbinding maken met UGentNet

Verbinding maken met UGentNet

UGentNet is het interne computernetwerk van de Universiteit Gent.

Via je account kan je als student of medewerker verbinden met het netwerk.
Respecteer de regels voor goed gebruik van het netwerk.

Verbinding maken van buiten UGent

Je kan via een internetverbinding ook thuis of op andere locaties toegang krijgen tot interne UGent-informatie.

Belangrijk. VPN is niet nodig voor:

Via kabel in de UGent gebouwen

Medewerkers van vakgroepen en directies, in UGent gebouwen, sluiten hun computer via een UTP-kabel aan op UGentNet.
Voorafgaande ip-registratie is verplicht!

Via kabel in de studentenhomes

Studenten in een UGent studentenhome verbinden hun computer via een UTP-kabel in hun kamer.

Snel naar:
Volg mededelingen van Helpdesk op
Portaalsite Universiteit GentHelpdesk ICT
Mededelingen  |   Helpdesk contacteren
    NL | EN