Wachtwoord vergeten

Wachtwoord opnieuw instellen via e-mail (voor UGent-personeel, UZ-personeel en studenten)

U kunt een e-mailbericht voor het opnieuw instellen van uw wachtwoord naar uw privé e-mailadres laten sturen.
Let op: dit kan enkel als u VOORAF uw privé e-mailadres hebt geregistreerd bij UGent.
Zie UGent wachtwoord wijzigen via e-mail.

GEEN privé e-mailadres geregistreerd in Apollo of Oasis? Volg de werkwijze hieronder.

Telefonisch (voor UGent-personeel, UZ-personeel en studenten)

Iedereen die over een UGent account beschikt kan een nieuw wachtwoord aanvragen bij Accountbeheer:   09 264 4745

Na verificatie van een aantal persoonsgegevens wordt u onmiddellijk een nieuw UGent wachtwoord toegekend dat binnen het uur operationeel is.

OF

Geef uw privé e-mailadres door aan de medewerker. Die stuurt u een reset e-mail met een link om uw UGent wachtwoord opnieuw in te stellen.

1. Klik op de link in de e-mail die u ontvangt.
  2. Volg de instructies om een nieuw UGent wachtwoord te kiezen.

Let wel: achteraf moet u dit privé e-mailadres ZELF bij UGent registreren.