Tijdsynchronisatie via ntp.ugent.be

Tijdsynchronisatie via ntp.UGent.be

Gebruikers van het UGentNet kunnen de tijd op hun toestel synchroniseren m.b.v. het Network Time Protocol (NTP).

Dit via

ntp.UGent.be

Mocht het niet lukken via de DNS-naam dan kan u als alternatief 157.193.40.37 gebruiken.

De tijd wordt door onze server opgehaald bij volgende internationale tijdsbakens:

Stratum 1-servers:
  131.188.34.45 - faui45.informatik.uni-erlangen.de
  129.132.2.21 - err-gw.ethz.ch

Stratum 2-server:
  134.214.100.6 - cismsun.univ-lyon1.fr

stratum 3-server:
  ntp.belnet.be - belnet backbone router in Brussel

Hoe u NTP via DOS-commando's op uw pc implementeert vindt u op volgende pagina van Microsoft..
Hoe dat kan via de registry in Windows XP vindt u op volgende supportpagina van Microsoft.