Athena gebruiken op mobiel toestel

Op uw mobiel toestel installeert u vooraf eenmalig de 'Citrix Receiver App'.

iPad/iPhone

Voor de iPad/iPhone dient u de 'Citrix Receiver App' te installeren. Die is gratis te vinden in de App Store. Start de toepassing en voeg de instellingen toe.

Hieronder vindt u schermafbeeldingen voor iPhone.

Opgelet: op iPhone kan u niet verder zonder uw wachtwoord in te geven.
U zal bij het starten van Citrix automatisch ingelogd worden en kan bijgevolg alle applicaties starten zonder uw wachtwoord in te geven.
Op iPad kan u het wachtwoord wel open laten volgens volgende instellingen:

Android

Voor Android smartphones dient u de 'Citrix Receiver App' te installeren. Die is gratis te vinden op Google Play. Start de toepassing en voeg de instellingen toe.

Hieronder vindt u schermafbeeldingen.

Let erop dat u bij Domain "UGent.be" invult.

Om Athena te gebruiken start u de Citrix Receiver App. Gebruik het account dat u net aanmaakte voor athena.ugent.be.

Windows Phone 8

Voor Windows Phone 8 dient u de 'Citrix Receiver App' te installeren. Die is gratis te vinden in de Windows Phone Store . Start de toepassing en voeg de instellingen toe.

Om Athena te gebruiken start u de Citrix Receiver App. Gebruik het account dat u net aanmaakte voor athena.ugent.be.

Hieronder vindt u schermafbeeldingen.

In het eerste scherm geeft U uw UGent loginnaam en uw UGent wachtwoord in.
In het tweede scherm bij login 'UGent.be\uw_UGent_loginnaam' en bij wachtwoord opnieuw uw UGent wachtwoord.