E-mail

Samen met je account heb je een e-mailadres gekregen. Dat ziet er als volgt uit: voornaam.familienaam@ugent.be (zonder accenten en spaties, ook hoofd- of kleine letters spelen geen rol)

Op welke mailomgeving zit ik? Log in via owa.ugent.be

• verandert de url https://owa.ugent.be naar https://outlook.office.com/ : Exchange in de cloud
  • blijft de url https://owa.ugent.be/ : Exchange on-prem

Exchange in de cloud (Office 365)

Via je browser (webmail), er is geen specifieke instelling nodig:

Via een eigen mailtoepassing, dan moet je deze juist instellen:

Exchange on-prem

Via je browser (webmail), er is geen specifieke instelling nodig:

Gebruik je een eigen mailtoepassing, dan moet je deze juist instellen:

Problemen en foutmeldingen bij gebruik van e-mail