november 2020
Ontdek de Calendar app in MS Teams
De functionaliteiten van MS Teams binnen UGent breiden verder uit. Vanaf eind november zullen effectief alle medewerkers die een e-mailaccount hebben op het Exchange 2019 on prem platform toegang hebben tot de Calender app. Een deel van de medewerkers ziet dit icoon al langer, gezien de omzetting naar Exchange 2019 gefaseerd gebeurt.

De Calender app maakt het mogelijk om rechtstreeks Teams meetings in de Teams-omgeving te boeken of te openen. Handig is dat de Calender app volledig geïntegreerd is met de Outlook-kalender, waardoor alle activiteiten die je in Outlook of in MS Teams toevoegt of verwijdert automatisch in beide agenda’s veranderen.

Wil je meer weten over MS Teams? Hier vind je alvast meer informatie.