Dell UGent Notebook 2014

Notebookactie voor studenten en medewerkers UGent

Wat?

Dit jaar biedt UGent 2 notebook modellen aan: een standaard laptop en een high spec laptop, beide van het merk Dell, beide met 3 jaar Next Business Day On-site garantie. Zoals steeds verzorgt DICT de installatie (rollout) en de service na verkoop van deze notebooks.

Voor wie?

Studenten en medewerkers van UGent, dus ook de nieuwe studenten.

Let wel: Deze actie is bestemd voor persoonlijk gebruik. Er kan geen aanspraak gemaakt worden op terugbetaling via DFIN. Indien u voor een vakgroep een notebook aan dezelfde voorwaarden wenst te bestellen kan u dit via Apollo.

Wanneer?

De UGent Notebookactie 2014 loopt van 4 augustus tot en met 31 oktober.

Bestellen

U kan bestellen tot eind oktober.

Ophalen gebeurt na uitnodiging per mail, op volgende locaties:

Software?

De benodigde software voor gebruik Athena en VPN is reeds geïnstalleerd op deze toestellen.

Voor personeel is Office 2013 geïnstalleerd, studenten kunnen Office op Athena gebruiken (vereist een internetverbinding).

Studeert u Industrieel Ingenieur op de campus Kortrijk?

Indien u de afstudeerrichting Industrieel Ontwerpen, Elektromechanica of Elektronica ICT volgt, dient u zeker het High Spec-model te kiezen. Het basismodel voldoet niet aan de vereiste minimumvoorwaarden voor uw studie.

Vragen?

Mail naar shop.ict@ugent.be

Meer nieuws?

Volg mededelingen van Helpdesk op
Portaalsite Universiteit GentHelpdesk ICT
Mededelingen  |   Helpdesk contacteren
    NL | EN