Microsoft Outlook Configuratie

Microsoft Outlook Configuratie voor studenten

Indien je al verhuisd bent naar Office365 volg dan de instructies onderaan voor studenten op de Exchange omgeving!

Configuratie voor studenten op de 'Cyrus' mail omgeving

Dit zijn de instellingen voor Cyrus:

• IMAP over SSL
  • naam
  • e-mailadres
  • server voor inkomende e-mail: mail.UGent.be
  • server voor uitgaande e-mail (SMTP): smtp.UGent.be
  • poortnummer Inkomend (IMAP): 993 + SSL (De inkomende mailserver vereist een versleutelde verbinding!)
  • poortnummer Uitgaand (SMTP): versleuteld (Secure SMTP): STARTTLS poort 587 (Registreren vereist: een versleutelde verbinding vraagt u aan bij de helpdesk)
  • gebruikersnaam (loginnaam)
  • wachtwoord

Met schermafbeeldingen: Outlook 2010 - Outlook 2007 - Outlook 2013 (met aangepaste instellingen)