Foutmeldingen bij de UGent Cisco AnyConnect Secure Mobility VPN

Windows

AnyConnect was not able to establish a connection to the specified secure gateway. Please try connecting again.
Connection attempt has failed.
  • Dit wijst op een firewall of andere beveiligingssoftware die deze verbinding verhindert. Eens deze software desactiveren ...
The VPN connection failed due to unsuccessful domain name resolution.
  • Dit wijst er op dat u asavpn.ugent.be niet correct heeft ingevuld.
The VPN client agent was unable to create the interprocess communication depot.

De optie "Delen van Internet-verbinding" biedt netwerkcomputers de mogelijkheid een enkele verbinding met het Internet te delen.
Dit werkt NIET samen met VPN.

• Oplossing: "Delen van Internet-verbinding" (Internet Connection Sharing) moet worden uitgeschakeld.
  • Probeer nadien om Anyconnect opnieuw te installeren.