Wachtwoord vergeten

Wachtwoord opnieuw instellen via een reset e-mail

U kunt een e-mailbericht voor het opnieuw instellen van uw wachtwoord naar uw privé e-mailadres laten sturen.

Procedure:

1. Ga naar https://wachtwoord.UGent.be/ en klik op "Wachtwoord opnieuw instellen via e-mail".
  2. Volg de instructies op het scherm. De e-mail wordt verstuurd naar het privé e-mailadres dat u vooraf hebt opgegeven in Apollo of Oasis.
  3. Klik op de link in de ontvangen e-mail en volg de instructies om een nieuw wachtwoord te kiezen.
Dit kan enkel als u vooraf uw privé e-mailadres hebt geregistreerd bij UGent.

Hoe uw privé e-mailadres ingeven/wijzigen?

Gelieve aub een echt privé-emailadres in te stellen.

Dus niet dat van een andere werkgever of instituut waar u een opleiding volgt (dat is een werkgever/bedrijf).
Een privé-emailadres is een emailadres waar u zelf over beslist.
Een emailadres van een bedrijf, school of universiteit loopt af na einde studie etc.
Om dezelfde reden laat u beter persoonlijke communicatie die niet werk c.q. opleiding gerelateerd is
toekomen op u privé emailadres en niet op dat van uw werkgever.

Waar uw e-mailadres invoeren?